Vad ska jag köpa för träningsbänk?

Hej!

Jag har ju tidigare skrivit en del om min träning och så. Jag brinner verkligen för att komma till gymmet och köra ett hårt pass. Älskar att sätta mål för mig själv och tävla mot mig själv!

Gym och bänk.

Men jag känner att jag är aningen trött på att alltid behöva gå till gymmet när jag vill träna. Jag har nyligen börjat med ett extremt intensivt träningsprogram från min vän Casey Smith i USA. Han är verkligen underbar och hjälper mig huuur mycket som helst helt gratis 🙂

I varje fall, detta träningsprogram innebär träning 6 dagar i veckan och 3 gånger är det 2 pass per dag…

Alltså jag har 40 min till gymmet så det funkar inte riktigt… Jag har länge tänkt att det skulle va bra att kunna gymma hemma. Jag har redan lite hantlar och vikter. Men dock ingen träningsbänk vilket krävs för många övningar. Jag har bestämt mig för att köpa en bra träningsbänk, och även lite extra vikter, så jag sen kan köra flera av mina pass hemma istället. Jag älskar att gå till gymmet och kommer såklart att fortsätta med det, men att kunna köra kanske 3 av 9 pass hemma hade underlättat väldigt mycket för mig!

Tipsa mig om en bänk!

Jag har letat på internet efter bra träningsbänkar, bland annat på denna sidan. Men jag tycker det är svårt att hitta någon prisvärd. Om ni som läser har några tips så kommentera gärna! Hade varit jättesnällt 🙂 Helst ska den vara ganska billig, men också ställbar.